Magazine de Mobila

Expozitii de Mobila in Romania

0

Piata romaneaca de produse de mobilier a inregistrat o crestere exponentiala in ultimii ani. Cei mai importanti actori din acest segment economic se concentreaza in partea de nord vest a tarii, dar cele mai mari evenimente din acest domeniu au loc in capitala. Printre ele se numara si BIFE SIM – o expozitie de mobila care are loc in fiecare an la Romexpo.

Denumit de organizatori un „spectacol de idei si forme”, BIFE SIM aduna furnizori de mobila de talie internationala, precum si companii din domenii conexe decoratiunilor interioare, precum firme de exploatarea lemnului si producatori de accessorii industriale folosite in industria mobilei. Unul dintre cele mai mari evenimente din domeniu din tara noastra, BIFE SIM este un punct de referinta atat pentru furnizorii de mobila, cat si pentru publicul larg in cautare de produse de mobilier la un raport excelent pret-calitate.

Organizata le Romexpo, BIFE SIM aduna pe o suprafata de peste 30.000 de metri patrati cateva sute de companii din Romania si din strainatate, iar numarul de vizitatori creste de la an la an.  La BIFE SIM puteti admira produsele vedeta a peste 300 de furnizori locali, precum si ale unor companii de top din tari precum Elvetia, Germani si Italia renumite pentru traditia de sute de ani in domeniul productiei de mobilier. Acestea sunt motivele pentru care cele 6 pavilioane par a fi neincapatoare pentru cele peste 20.000 de vizitatori anuali.

Daca sunteti interesat in decorari interioare, indiferent daca preferintele dvs, merg catre stilul vintage sau catre stilul clasic modern, BIFE SIM este locul potrivit pentru a evalua optiunile disponibile pe piata si pentru a beneficia de oferte speciale si de consultanta de la cei mai mari experti in domeniu. Daca sunteti reprezentantul uneia dintre companiile din acest sector, BIFE SIM este un loc in care sa va informati asupra concurentei si sa aflati ce se intampla in domeniu.

Chiar daca BIFE SIM este unicul eveniment de acest gen cu traditie pe piata romaneasca, exista si alte expozitii de mobila, unele cu caracter permanent precum Universul Mobilei din Campina, altele cu caracter temporar.

iulie 21, 2014 |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mentenanta site seo-promovaresite.ro
Sari la bara de unelte